ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015 - 2016

Εκτύπωση PDF
Ευρετήριο Άρθρου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015 - 2016
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
Όλες οι Σελίδες

Αξιότιμοι γονείς, αγαπητοί μαθητές,

Το φροντιστήριό μας, έχοντας ήδη δώσει ένα «δείγμα γραφής» οργανωμένης, ποιοτικής, φροντιστηριακής εκπαίδευσης με την εισαγωγή πολλών μαθητών της περιοχής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και μάλιστα στα πλέον υψηλόβαθμα- φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτή την προσφορά και το προσεχές έτος, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που κερδίζουν έδαφος στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Εάν κάποτε η υψηλή ποιότητα σπουδών θεωρούνταν απλώς χρήσιμη, σήμερα, αλλά και στο μέλλον, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί αναγκαία. Ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο απαιτεί από τους εργαζόμενους ολοένα και περισσότερα προσόντα, αυξανόμενη ειδίκευση, ενώ παράλληλα εξοβελίζει τους ανειδίκευτους. Αποτελεί ίσως η εκπαίδευση τη μοναδική σταθερή και διαχρονική αξία, σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά.

Σε μια εποχή που τα οικονομικά δεδομένα ανατρέπονται για όλους, καλούμαστε έμπρακτα να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας. Με κοινωνική ευαισθησία και σύνεση μπορούμε να παρέχουμε και το αγαθό της ποιοτικής εκπαίδευσης σε όλους. Κατόπιν τούτου, διαμορφώνουμε και τα δίδακτρα του φροντιστηρίου μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προσιτά στον καθένα και να μην στερούν από κανένα έφηβο (γιατί σ’ αυτούς απευθυνόμαστε) το δικαίωμά του να ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον και από τους γονείς του τη δυνατότητα να του το προσφέρουν και να αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό. Άλλωστε, η αξιοπρέπειά μας και το αντικείμενο των σπουδών μας, μας υπαγορεύουν να αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας πρωτίστως ως προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διεκδικώντας για τον εαυτό μας το ελάχιστο, αυτό της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Διατηρώντας σταθερή, αλλά και βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας (συγγραφή και δωρεάν διανομή βιβλίων των καθηγητών,- πρόσφατα εξεδόθησαν και βοηθήματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας με τίτλο « Προετοιμάζομαι για τις πανελλαδικές εξετάσεις» και " Νεοελληνική Λογοτεχνία Γ΄ Λυκείου, Θεωρητικής Κατεύθυνσης" από την Ελληνοεκδοτική της Κωνσταντίνας Στάμου- αυστηρός προγραμματισμός της διδακτέας ύλης και των διαγωνισμάτων, συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός και άλλες παραμέτρους καθοριστικές για την επίτευξη των στόχων των μαθητών μας) καταθέτουμε το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών για τη νέα σχολική χρονιά.